×
Hjem Om Stronde Finn din leilighet Prisliste - Byggetrinn 1 Prisliste - Byggetrinn 2 Nabolaget Dokumenter Bilder Ta kontakt

Følg oss på Facebook
Åpne meny
Nytt, moderne og gjennomtenkt

Informasjon om kvalitetene

På Stronde er det lett å føle seg hjemme fra første stund.

Det er en egen følelse å flytte inn i en helt ny og moderne leilighet. Med kvalitet fra gulv til tak slipper du tanken på oppussing og vedlikehold – både inne og ute. Her kan du heller bruke tiden på det du har lyst til i hverdagen.

Alle leilighetene på Stronde er nøye planlagt. Arealene er godt utnyttet og det er skapt praktiske løsninger i hver bolig for at du skal kunne trives.

Stronde er et godt alternativ enten du ønsker en stor eller liten leilighet. Velg om du vil bo i en lettvint 2-roms på 36 m2, eller i toppleilighet fra 91-98 m2 med 2-3 soverom. Her er boliger både for enslige, par, unge og eldre. Om du ønsker ekstra god plass er flere av leilighetene tilrettelagt for å kunne slås sammen.


Store, private terrasser

La deg trollbinde av den nydelige utsikten over Hardangerfjorden og Folgefonna fra stor privat veranda. Nyt svært gode solforhold fra morgen til kveld.

Leilighetene på Stronde får store, private verandaer fra 16,4 til hele 61,7 m2. De fleste verandaene er vendt mot sjøen og har trappefri adkomst. Med glassrekkverk i front får du virkelig med deg alt som skjer på fjorden, både når du sitter ute og i stuen – vakkert!

Gode sol- og lysforhold fra morgen til kveld er et stort pluss i boken for mange, i tillegg til sjøutsikt.Romslige
toppleiligheter

Trenger du mer plass? Velger du en av toppleilighetene får du 2 bad, 2-3 soverom og en stor, luftig toppterrasse. Det er også mulig å slå sammen flere leiligheter.

I trinn 1 på Stronde kan du velge mellom 6 toppleiligheter med arealer fra 91 til 98 m2 BRA. Stor, privat toppterrasse opptil 61,7 m2 med lite innsyn og mye utsyn er noe du virkelig kan glede deg til når du flytter inn her.

Det er også mulighet til å slå sammen leiligheter i samme etasje om du skulle trenge enda mer plass. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon vedrørende dette.

Store vindusflater i front bidrar til godt med dagslys i den åpne og romslige stue- og kjøkkenløsningen. Her kan du nyte tiden både inne og ute.


Praktiske 2- og 3-roms leiligheter

Ønsker du noe mindre og mer lettvint? Dersom du bare trenger 1 soverom får du likevel et romslig oppholdsrom og en herlig stor terrasse på hele 16,4 m2 på Stronde.

Flere av leilighetene i prosjektet har universell utforming. Med trappefrie uteområder og heis til samtlige etasjer trenger du ikke bekymre deg for å komme deg fra A til B.

Gode kvaliteter og fordeler

Leilighetene på Stronde er både energi- og miljøvennlige og bygges etter byggeforskriften TEK 17, med høye krav til bygningsmessig kvalitet.

Kjøkken & bad
Kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. Her får du kvalitetskjøkken fra Sigdal som standard med integrerte hvitevarer fra Siemens inkludert.

På bad leveres baderomsinnredning type Sigdal modell Bark eller tilsvarende som standard. Varmekabler i gulv og spotter i tak. Flere av leilighetene får vaskerom i tilknytning til bad eller innvendig bod.

Din smak – ditt valg
Kjøper du leilighet tidlig i prosessen har du flere valgmuligheter. Du kan bl.a. velge annen parkett, fliser på bad og i entre, samt veggfarger. Spør oss om hva som er mulig i akkurat din leilighet.

Noen fordeler:

 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • 1-stavs mattlakert eikeparkett
 • 1-2 bad
 • Helfliset hovedbad
 • Kjøkken- og baderomsinnredning fra Sigdal
 • Integrerte hvitevarer fra Siemens (inkl. induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys kombiskap)

 • Private balkonger/terrasser til alle
 • Innvendig bod / sportsbod – enkelte leiligheter får enten en eller begge deler.

 • Porttelefon med kamera
 • Heis & garasje (ekstra p-plass som tilvalg)
 • Sporstbod
 • Sykkelparkering

ANSVARLIG MEGLER:

Kjetil Aarsand
Eiendomsmegler/ Salgsleder
M: 988 20 428
E: Kjetil.Aarsand@emvest.no

EIENDOMSMEGLER:

Svein Olav Holdhus
Eiendomsmegler/ Fagansvarlig
M: 970 01 895
E: Svein.Holdhus@emvest.no